Tiks neatgriezeniski dzēsts tavs konts, progress un visas pārdomas, kas glabājas mūsu serverī. Piezīmes, kas ir tikai tavā tālrunī, tiek izdzēstas, kad izdzēs lietotni. Konta dzēšana neatceļ abonementu: to atcel App Store vai Google Play iestatījumos.
Aizmirsi paroli? Vispirms atjauno to lietotnē vai raksti uz app@b2c.lv. Vairāk lasi privātuma politikā.